WIE IS RADIAN STUDIO

Een geschiedenis die ver terug gaat.

Radian wie? Radian Studio!

Hoewel de naam je wellicht nieuw in de oren klinkt, heeft Radian Studio al aardig wat jaren op de teller. Zo zag onze onderneming het levenslicht in 2008, toen de dieren net niet meer spraken. Destijds opereerden we nog als allround reclamebureau en onder de naam Kioom Designs. Een viertal jaren later ruimte Kioom Design plaats voor de nieuwe naam Pixeldrop. Stilstaan is namelijk achteruitgaan, nietwaar?

Wat de naam ook was, steeds werd er ingezet op kwaliteit én creativiteit. Op die manier werden tal van moderne logo’s, websites en ander grafische opdrachten tot een goed einde gebracht. Een positief verhaal dus en dat werd nog meer versterkt in 2016. Het team achter Pixeldrop kreeg namelijk een nieuwe kwaliteitsinjectie. Samen kwamen tot het besluit: we veranderen de naam nog één keertje en nu voor echt. Radian Studio was geboren.

Radian Studio – bewust kort en krachtig, zoals we onszelf ook graag profileren – kende instant succes. Verschillende unieke projecten kruisten de voorbije jaren ons pad, zowel voor lokale kmo’s als voor grote Belgische bedrijven. En die weg blijven we ook graag in de toekomst bewandelen. Wandel je graag mee op onze creatieve route?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.